Refurbishment of the Sugaar Bar, Las Arenas

Fachada exterior en Bar Sugaar
Panelado en madera Bar Sugaar
Mobiliario Bar Sugaar en Getxo

Interior design: Decoration Studio, ONN Arquitectura Interior

Year of completion: 2009

Location: Bar Sugaar. C/ Paulino Mendívil 10. 48930. Las Arenas. Bizkaia

Materials used: White lacquered MDF inside. Façade in Wengue tinted solid beechwood.

Refurbishment in the Sugaar bar in Las Arenas.

In this case, we were involved in the full refurbishment of the premises. The façade was painted with black lacquered, with two openings: one with double door to deal with the noise insulation and the other with 5 leaves folding to the sides, sliding along an upper runner.

Inside the bar, we produced a curved bar. We personalised the inside of the bar with material prepared for use with drawers, shelves, cells, till area, etc.

On the side of the premises is a upholstered long bench, with a ceiling of superimposed slats running from its backrest to create a dome in the area of transit to the toilets. At the bottom of the dome, the opening was made in one of these slats for the area lighting, using flush spotlights. All of the slats were lacquered gloss white.

The doors of the entire premises, including toilets and storage room, were painted gloss finish grey. The sliding doors to access the disabled toilet was fitted with an automated close by Scrigño.

SHARE ON SOCIAL NETWORKS
FacebookTwitterLinkedInPinterestEmailGoogle+EvernoteWhatsAppBuffer